Konferenssi_Unsplash_Headway
Info

TIETOA TAPAHTUMASTA

TAPAHTUMAPAIKKA


Evankelistojen yhteyspäivät järjestetään Seinäjoen Helluntaiseurakunnassa, Vellamonrinne 1. Tilaisuuksia on myös Lakeuden Ristissä ja Seinäjoen Vapaaseurakunnassa.


OSALLISTUMISMAKSU


Osallistumismaksu koko ajalta on 50€ ja yhdeltä päivältä 30€ (opiskelijat koko aika 30€ ja yksi päivä 15€). Ruokailut eivät sisälly hintaan.


Voit maksaa vuoden 2023 Evankelistapäivien osallistumismaksusi ilmoittautumisesi yhteydessä ennakkoon seuraavilla tiedoilla:


- Tilinumero: FI05 4747 0010 1045 11 (POP Seinäjoki)

- Maksun saaja: Seinäjoen Helluntaiseurakunta

- Viesti: Evankelistapäivät, nimesi


MAJOITUS


Jokaisen tulee varata majoitus itse.


Seinäjoen keskustassa sijaitsevat mm. Hotelli Alma, Sokos Hotel Vaakuna ja Sokos Hotel Lakeus. Lähiseudulta löytyy myös muita majoitusmahdollisuuksia.


Elokuun on vielä vilkasta kesäaikaa, joten majoitusvarausten suhteen kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä.


Hotelli Almasta voi varata huoneen Evankelistat23 -koodilla hintaan 119€/1hh ja 139€/2hh. Varauksen voi tehdä Hotelli Alman verkkosivuilta, puhelimitse ja sähköpostitse. Hintaan sisältyy aamiainen, pysäköinti, iltasauna sekä wi-fi.


RUOKAILU


Tapahtuman ruokailut tapahtuvat omatoimisesti lähistöllä löytyvissä ravintoloissa.


TIEDUSTELUT


Tapahtumaan liittyvät tiedustelut: evankelistapaivat@gmail.com


EVANKELISTAN ELÄMÄÄ -JAKSOT


Evankelistapäivien Youtube-kanavalta (linkki alareunassa) löydät kesällä 2020 kuvattuja Evankelistan Elämää -jaksoja, Kalevi Lehtisen puheita ja evankelistojen tervehdyksiä vuosien varrelta.


KEVIN WEIGELT


Evankelistapäivien opetusosuuksiin on kutsuttu Kevin Weigelt. Kanadalainen Kevin, hänen vaimonsa ja kaksi lastaan ovat toimineet vuodesta 2008 lähetystyöntekijöinä Romaniassa seurakunnan istutustyössä. Kevinin työnäkynä ja sydämen palona on kouluttaa ja valmentaa eurooppalaisia johtajia tavoittamaan laiminlyötyjä, tekemään heistä opetuslapsia ja sytyttää seurakuntia synnyttävää ja istuttavaa liikehdintää.

Kevin


Osallistu jo nyt tuleviin Evankelistojen yhteyspäiviin rukoilemalla niiden puolesta!